Avian-X

Avian -X lokkefugle produceres af Amerikanske  Zink, som indtil nu mest har været kendt for deres verdensberømte andekald og deres lige så berømte gåsekald. 


De er nu også begyndt at producere lokkeænder og gæs, og har fra starten af bestemt sig for at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.


Deres lokkefugle er derfor også blandt markedets dyreste, men kvaliteten er så også derefter. Lokkefuglene er alle designet helt fra bunden, et exempel på dette er at da de ville lave Europæiske Grågæs, gjorde de ikke som andre producenter som blot maler Blisgæs i Grågåsefarver. De nægtede Avian-X folkene, og designede istedet for Grågæssene helt fra bunden.


Alle Avian-X lokkefuglene er malede, de vil ikke producere lokkefugle med flock, da de mener lokkere med flock er alt for sarte, og at lokkefugle skal kunne tåle at blive brugt.


De har istedet valgt at lave deres lokkefugle helt 100% detaljeret, og malet dem i meget naturtro farver, og med en maling der holder til at blive brugt, og ikke reflekterer solen på nogen måde.


  


Avian-X lokkefugle er dyre ja, men kvaliteten er også helt i top, og deres lokkefugle vil helt sikkert blive kendt som topkvalitet iblandt Danske jægere også igennem de kommende år.

Viser 1 - 17 af 17
Viser 1 - 17 af 17