Kategorier

Mærker

Avian-X

Avian-X lokkefugle produceres af Amerikanske Zink, som indtil nu mest har været kendt for deres verdensberømte andekald og lige så berømte gåsekald.


Avian-X er nu også begyndt at producere lokkeænder og lokkegæs, og har fra starten af bestemt sig for at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Deres lokkeænder og lokkegæs er derfor også blandt markedets dyreste, men kvaliteten er så også derefter. Lokkefuglene er alle designet helt fra bunden.


Et godt eksempel på dette, er deres lokkegæs til de europæiske grågæs. Avian-X nægtede at gå på kompromis, som mange andre producenter har gjort ved at male lokkere til blisgæs i grågåsefarver. De designede derfor deres lokkefugle til grågæs helt fra bunden, så de har den helt rigtige form og finish.


Alle Avian-X lokkefuglene er malede og de vil ikke producere lokkefugle med flock, da de mener lokkere med flock er alt for sarte, og at lokkeænder og lokkegæs skal kunne tåle at blive brugt. Avian-X har i stedet valgt at male deres lokkefugle super realistiske og yderst detaljeret. Deres maling er meget naturtro i farverne og meget hårdfør, så lokkefuglene kan holde til at blive brugt. Desuden har de valgt en malingtype, som ikke reflekterer solen på nogen måde.


Avian-X lokkeænder og lokkegæs er dyrere end mange andre mærker på markedet, men kvaliteten er også helt i top, og deres lokkefugle vil helt sikkert blive kendt som topkvalitet iblandt danske jægere også igennem de kommende år. Se vores udvalg af Avian-X lokkeænder og lokkegæs herunder. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2