EKA Svingblade

Ny

699,00 DKK

Yderligere information

EKA har fremstillet foldeknive i Eskilstuna siden 1882. I alle EKA-knive kombineres moderne produktion med 100-årig håndværkstradition. Hver eneste kniv går igennem den strengeste kvalitetskontrol og er forsynet med 10 års garanti.

Beskrivelse:
Jagtkniv, EKA Swingblade, Den nye og forbedrede swingblade fra EKA Knive

Swingblade er resultatet af et udviklingssamarbejde mellem Thomas Ekberg, den kendte professionelle svenske jæger, og Outdoor Edge i USA. Resultatet er denne kombinations jagtkniv som, først og fremmest er fremstillet til jagtbrug men også til anvendelse til mange andre formål.

Konstruktionen er en videre udvikling af EKA´s patenterede kombinationskniv E8 til en låsbar model.
Swingblade er forsynet med en lås, der låser knivbladet i den valgte position. Ved et enkelt tryk på låsen kan du veksle mellem knivblad og bugåbner.

Det konkavt formede bugåbnerblad, forenkler arbejdet med udtagning og flåning, og den ”stumpe” spids hindrer skader på vom og kød. Bladet skær fra indersiden og udad, hvilket mindsker risikoen for skadet kød og kapper derved mindst muligt hår.

Det ”almindelige” drop-point knivblad er designet til ”skinning” og allround knivbrug. Knivbladet er fremstillet af Sandvik 12C27 stål hærdet til 57-59 HRC. Eggene er slebet til maksimal skarphed. Et gummibelagt skaft af kratongummi giver et sikkert greb, selv under våde forhold.

Farve: sort eller orange.
Swingbladen leveres med en nylon skede med et indre af hård plast for sikkerhedens skyld.

Knivblad. 10 cm

Bugåbner: 8 cm

Stål: Sandvik 12C27

stål hærdet til 57-59 HRC

Skæfte: sort eller orange kratongummi

Totallængde: 21 cm

Hylster: Nylon 10 års garanti.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

EKA Svingblade

EKA Svingblade

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori