Levering og Returret

LEVERING: Hos Jagtkiosken bliver Deres varer leveret hurtig og til billigst mulige leveringspris.

Varerne bliver afsendt inden for 1-3 arbejdsdage, skulle du bestille en vare som er udsolgt, hører du fra os straks, så vi kan fortælle dig om der vil være forlænget leveringstid på din bestilling.

Hos os kan du betale med følgende kort : Dankort, e-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, og JCB cards, samt American Express.

Priser for levering i Danmark starter ved kun 39.- ved levering til en GLS pakkeshop, 


UDSOLGTE VARER:

Det kan ske, at nogle varer er udsolgt i en periode, vil De derfor være sikker på, at De får varen når den igen er på lager kan De sende en mail til ordre@jagtkiosken.dk, hvori De angiver Deres ordre, navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt hvorledes de ønsker at betale. Så vil vi kontakt Dem når vi har varerne hjemme.

PRODUKTINFORMATION:

Varene du køber hos Jagtkiosken er fra hovedsalig fra egen import fra USA, og asien. Vi har dog samtidigt et bredt udvalg fra forskellige danske leverandører.
Vi bestræber os på at have et alsidig udvalg i en god kvalitet, og til de rigtige priser.
Er der varer du mener vi mangler i vores udvalg, så giv os gerne et praj så vi kan tage dit vareønske op til overvejelse i vores stadige udbyggelse af butikken.

RETURRET / FORTRYDELSESRET:

Hos Jagtkiosken går vi ind for god service. Er De ikke tilfreds med en vare kan De uden problemer få pengene retur, eller få varen ombyttet indenfor 14 dage.

Julegaver købt mellem 1. november og jul kan dog altid ombyttes indtil 10. januar.


Ved returnering af varen i original emballage, og uden at varen har taget skade tilbage betales den fulde pris på varen, dog ikke porto og evt efterkrav gebyr.

KONTAKT OS:

Support eller reklamation
Hvis du har brug for support i forbindelse med din brug af Jagtkiosken.dk, eller hvis du ønsker at fremsætte såvel ros som reklamation, kan du henvende dig til Jagtkiosken via mail/sms eller på telefon.

Jagtkiosken
Thyborønvej 68
7673 Harboøre

CVR-nr: 28 18 15 90
Telefon nr.: 9783 4810
E-mail: salg@jagtkiosken.dk
http://: www.jagtkiosken.dk 
Konto: Sparekassen Vendsyssel : reg. 9070 konto 1627217338

Mobilpay nummer: 12612

IBAN: DK0690701627217338

BIC kode: VRAADK21