Læs andres mening
Gråand hun fødesøgende af Rasmus AndersenDato tilføjet: Sunday 29 May, 2011
har lige købt 4 fødesøgende, jeg har ikke prøvet dem endnu men jeg synes de er fede! prøv dem, det e..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Hardy MathiasenDato tilføjet: Monday 13 December, 2010
Hej Jeg har købt en Walles 10x thermo kedeldragt den er bare kanon Mvh Thisen.dk
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Hoved net af Rasmus Brehm NielsenDato tilføjet: Saturday 23 October, 2010
God kvalitet! Behageligt at ha på, giver kanon god camouflage!
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Grågæs RealGeese 12 stk Pack af michael andersenDato tilføjet: Thursday 05 August, 2010
Meget hurtig levering. utrolig flotte gæs der virkelig lever op til mine forventninger. ( de er natu..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af henrik christensenDato tilføjet: Sunday 31 January, 2010
Hej. Tak for super service, Walls 10x er det bedste jagt tøj jeg har haft i mine 40 årsefaring som j..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Martin BüchertDato tilføjet: Wednesday 27 January, 2010
Hej Flemming (Jagtkiosken) Jeg vil gerne lige takke for den gode og hurtige behandling. Jeg kontakte..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Grågæs RealGeese 12 stk Pack af Knud-Erik Gade MikkelsenDato tilføjet: Sunday 24 January, 2010
Så nu har jeg prøvet de nye lokker og der er ingen tvivl om at de virker osse på andre gæs end grågæ..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Thomas Borg DideriksenDato tilføjet: Wednesday 06 January, 2010
Kære Jagtkiosk(en). Tak for super hurtig og effektiv behandling, både for såvidt mit spørgsmål, s..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Gitte PiihlDato tilføjet: Wednesday 23 December, 2009
Dejlig let, god bevægelsesfrihed. God til jagt og hvis man fryser i den burde man blive hjemme for..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Jagtstol med drejefunktion af Mikkel SimonsenDato tilføjet: Monday 30 November, 2009
En fantastisk stol til både trækjagt drivjagt og riffeljagt. Drejefunktionen er faktisk uundværlig n..
Rating: [4 af 5 Stjerner!]
 
Viser 1 til 10 (af 37 anmeldelser)Antal Sider: 1 2 3 4 [Næste >>]



Læs andres mening

Jagtkniv med bugåbner af Mikkel SimonsenDato tilføjet: Sunday 29 November, 2009
En kniv med opbrækkerblad er total uundværlig for en hvilken som helst jæger der brækker flere dyr i..
Rating: [4 af 5 Stjerner!]
 
Ringer Skjul af Rasmus Brehm NielsenDato tilføjet: Friday 06 November, 2009
Virkelig god kvalitet, let at sætte op... kan varmt anbefales...
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
10 Pibeænder af per christensenDato tilføjet: Friday 30 October, 2009
igen en meget fin lokkeand til prisen går langt udover mine forventninger med hensyn til kvalitet :-..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
10 Hvinænder af per christensenDato tilføjet: Friday 30 October, 2009
en virkelig flot og stærk lokkeand til prisen, fin god service fra jagtkiosken
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Finn SørensenDato tilføjet: Sunday 18 October, 2009
Super kedeldragt troede jeg. Har brugt den 12-15 gange, men så holdt den store lynlås foran heller i..
Rating: [3 af 5 Stjerner!]
 
Grågæs RealGeese 12 stk Pack af Michael Grove DavidsenDato tilføjet: Saturday 05 September, 2009
Har nu af 2 omgange været ude at prøve mine RealGeese og begge gange med succes men ville gerne have..
Rating: [4 af 5 Stjerner!]
 
RealGeese Lokkefugle Taske af Knud-Erik Gade MikkelsenDato tilføjet: Saturday 05 September, 2009
Den gør det super nem at bægere sine Realgeese i denne taske. Jeg har prøvet med en rygsæk, det kan
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Stake Hole Punch af Knud-Erik Gade MikkelsenDato tilføjet: Saturday 05 September, 2009
Den virker efter hensigten, men i vare beskrivelsen står der at den er af kulfiber, hvilket ikke er
Rating: [3 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Jakke af erik FuglsangDato tilføjet: Monday 25 May, 2009
Jeg har haft denne jakke i ca halvandet år nu og jeg kan absolut ikke udvære den. Den er utroligt læ..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af kenneth hinkeDato tilføjet: Wednesday 06 May, 2009
hej jagtkiosk.... fik en walls 10X thermo kedeldragt i julegave. jeg har brugt den i vinter og den..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Bukkejagt 16. August af Anders Bie-OlsenDato tilføjet: Wednesday 01 April, 2009
Det er til dato den ringeste jagtfilm jeg har set. Reklamedelen fylder mere end selv filmen. Sådan f..
Rating: [1 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Jakob WæhrensDato tilføjet: Thursday 19 February, 2009
Kære Jagtkiosk, tirsdag sendte jeg en mail om hvor hurtigt I kunne levere. Få timer senere ringede I..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Ultimate camo af Michael Søeballe LarsenDato tilføjet: Thursday 05 February, 2009
Meget effektiv camouflage. Jeg bruger det også til fotojagt. Jeg giver den dog kun 4 ud af 5, da man..
Rating: [4 af 5 Stjerner!]
 
10 Hvinænder af ebbe jensenDato tilføjet: Tuesday 23 December, 2008
Hurtig levering.Løbende oplysning via mail. Fin kvalitet. Lille hul til snor,men det er hurtig og le..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Krage Kald af nicolai roedDato tilføjet: Monday 01 September, 2008
Ja nu ved jeg ikke om krager i USA lyder anderledes end i Danmark men dette kald lyder hvert fald fo..
Rating: [2 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Overalls af Michal MaiDato tilføjet: Monday 26 November, 2007
Super fede overalls , og super service , kan VARMT anbefales ...
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Jakke af Michal MaiDato tilføjet: Monday 26 November, 2007
Super fed jakke , og super service , kan VARMT anbefales ...
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
10 Pibeænder af Kim SørensenDato tilføjet: Thursday 20 September, 2007
Rigtigt pæne lokkefugle, de er flottere i virkeligheden end på billedet der er vist her. Jeg er meg..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
12 Grågæs m/ aftagelig hoved af verner reuterDato tilføjet: Monday 17 September, 2007
...virker som de skal... brugte dem i sverige, med gode resultater.
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
3D.-Camo sæt med 5 dele af Ralf BraunerDato tilføjet: Sunday 02 September, 2007
Virkelig pengene værd. Har præsteret at få råvildt så tæt på som 20 meter. Dette bør være i enhver j..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
2 benet Teleskop skydestok af Erling LarsenDato tilføjet: Thursday 23 November, 2006
Har brugt jeres skydestok i 2 sæsoner nu. Den er rigtig god, og har givet mig et par rigtig gode buk..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Thermo Kedeldragt af Erling LarsenDato tilføjet: Thursday 23 November, 2006
Hej Jagtkiosk Jeg købte en thermokedeldragt sidste efterår, og har brugt den nu snart i 2 sæsoner..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
10 Hvinænder af Peter HansenDato tilføjet: Wednesday 07 December, 2005
Helt igennem en kanon vare !! De er gode tykke i plastikken og kølen er rigtig god, ikke noget med l..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]
 
Patronholder til Jagtgevær af klaus jensenDato tilføjet: Friday 21 October, 2005
Farven passer ikke til den på billedet, den man får er sort!!!!!!
Rating: [4 af 5 Stjerner!]
 
Walls 10X Regnbukser af Michael OlesenDato tilføjet: Wednesday 28 September, 2005
Walls Regnsæt... en vare du kan regne med... Har haft fornøjelsen af at bruge walls regnsæt i denne..
Rating: [5 af 5 Stjerner!]