Dead Zone Gåseskjul med Snow Cover

B7003MX5SN

Ny

Tanglefree's Bestseller Gåseskjul the Dead Zone inkl snowcover

Flere detaljer

3 195,00 DKK

Yderligere information

Deadzone Gåseskjulet fra Tanglefree er blevet et af markedets allermest populære laydownskjul, og med det medfølgende snowcover er du fuldt dækket ind til hele jagtsæsonens gåsejagt.

Skjulet er meget rummeligt på trods af dens meget diskret ydre, som praktisk talt ingen skygger kaster og dermed er meget lidt synligt for de trækkende gæs,

Den gode rummelighed gør at man her godt kan få plads til sin jagthund også, det er noget mange jægere sætter pris på.

Dead Zone skjulet har isoleret bund for bedre komfort, og den solide korrosionsbestandige aluminiumsramme gør skjulet let at håndtere.

Der er indbygget et ansigtsnet i dørene, som giver dig et godt overblik, selvom skjulet er lukket, og du ligger godt skjult. 

Der er rigtig mange stropper i skjulet så man kan fuldende sit skjul med siv og græs fra tærrænet, så skjulet bliver nærmest usynligt. Der findes også lynlås i fodenden for nem rengøring efter brug.

Der er også 2 porte i siderne som man kan bruge sit gåse flag fra, og skjulet transporteres nemt i rygsækremmene på bagsiden.

Alt i alt får du med Dead Zone skjulet et af markedets absolut bedste gåseskjul, og det er et skjul som passer ind på de fleste revirer med Realtree's Max-5 camouflage.  

Mål på skjulet er 210 x 93 x 43

Vægten er kun 9 kg.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Dead Zone Gåseskjul med Snow Cover

Dead Zone Gåseskjul med Snow Cover

Tanglefree's Bestseller Gåseskjul the Dead Zone inkl snowcover

Skriv en anmeldelse

10 andre varer i samme kategori