Bresser Condor 8x42 og 10x42

Ny

Bresser Condor er i 2021 kåret som ”årets kikkert under kr. 2000,- i USA 

Flere detaljer

1 799,00 DKK

Yderligere information

BRESSER CONDOR 10X42 HÅNDKIKKERT

 

Kigger du efter en fantastisk allround håndkikkert med livsvarig garanti men til en pris hvor alle kan være med? Så skal du bestemt kigge nærnere på 2 generation af den superpopulære Bresser Condor 10x42. 

Optik

Bak4 prismer og en fuld UR (Ultimate Reflection Coating) bredbåndsmultilagsbelægning garanterer fantastisk lystransmission, kontrast og farvegengivelse på alle tider af døgnet og uanset lysforholdene.

 

Konstruktion

Optik og mekanik beskyttes sikkert i et gummiarmeret kikkerthus som garanterer en kikkert der holder hele livet. Fokuseringen styres let via af fokuseringshjulet og twist-up øjestykkerne gør det muligt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt.

 

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Det Nitrogenfyldte kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug.

 

Anvendelse

En 42mm håndkikkert omtales ofte som en ”universalkikkert” da den tilbyder det perfekt forhold mellem vægt, størrelse og ydeevne. Den er med andre ord perfekt til jagt eller ture i naturen hvor vægten på dit udstyr betyder noget men man stadig har brug for gode lysegenskaber i f.eks. skumringen.

 

En 10x forstørrelse giver som udgangspunkt et mindre synsfelt end en tilsvarende 8x forstørrelse men bringer til gengæld tingene tættere på og giver mulighed for at nærstudere små detaljer i f.eks. en fugls fjerdragt, eller størrelsen af et bukkegevir.

 

Livsvarig Premium garanti

Bresser yder livsvarig Premium garanti på alle modeller i Condor serien. Premium garantien dækker alle skader som har indflydelse på kikkertens optiske og mekaniske egenskaber. Alt sammen helt uden omkostninger for dig

 

Features

- Lysstærke Bak4 prismer

- Fuld Ultimate Reflection bredbåndsmultilagsbelægning på alle linseflader

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Nitrogengas (IPX7)

- Twist-up øjestykker med 3 niveauer

- Stødsikker gummiarmering og brugervenligt fokuseringshjul

- Standard gevind til stativadapter

 

Leveres inklusive kraftig taske, nylon bærerem, beskyttelsesdæksler og mikrofiberklud.

 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bresser Condor 8x42 og 10x42

Bresser Condor 8x42 og 10x42

Bresser Condor er i 2021 kåret som ”årets kikkert under kr. 2000,- i USA 

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori