Mastadon Rygsæk fra Mossy Oak

MO-MD50-MC

Ny

Stor og gennemtænkt Jagtrygsæk til den kræsne Jæger

Flere detaljer

1 195,00 DKK

-400,00 DKK

1 595,00 DKK

Yderligere information

Mossy Oak’s ekstra store rygsæk Mastodon Extended er en stor og gennemtænkt rygsæk specielt designet til jægere der skal ud i vildmarken og gå over større distancer med god plads til en større oppakning. 

Mastodon, rygsækken leveres i det nye Mossy Oak Mountain Country-mønster, med en kapasitet på op til hele 65 liter og inkluderer en justerbar Mave sele. 

Rygsækken har talrige ekstra funktioner som letter vandreturene med deres innovative designs. Blandt andet har den skjult i bunden en orange lomme/sele i bunden til transport af nedlagt bytte eller lignende, en fleece-foret kikkertlomme, en kolbeholder på ryggen/siden til geværet/riflen, og en front-åben lomme lavet til hurtigt og nemt at opbevare overtrækstøj og lignende uden at skulle helt ned i Rygsækken og rode efter dette, ind imod ryggen er der behagelige polstrede puder som ventilere ryggen, og gør rygsækken behagelig at have på, også med en større oppakning i. 

Mossy Oak Mastodon Pack har også Mossy Oak's nye, innovative modulære slyngeopbevaringssystem, der tilføjer en magnetisk mekanisk lås til skulderselen, der via en lille rem med magnetlås som monteres på geværet/riflen, kan holde den på plads så den ikke glider på skulderen. Dette giver også mulighed for at flytte kolben over på rygsækken, via en lille lomme som kan placeres på siden eller midt på rygsækken så jægeren kan overføre/fordele vægten fra geværet til rygsækken.

 

Mastodon Pack er specielt udviklet til jagt, og jægere, med tanke på dem der skal gå og transportere deres oppakning og bytte over længere afstande og i bjergrigt terræn.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Mastadon Rygsæk fra Mossy Oak

Mastadon Rygsæk fra Mossy Oak

Stor og gennemtænkt Jagtrygsæk til den kræsne Jæger

Skriv en anmeldelse

15 andre varer i samme kategori