• Pulsar Axion XM30F
  • Pulsar Axion XM30F

Pulsar Axion XM30F

8.795,00 DKK
Inkl. moms
Sidste elementer på lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Så er Axion XM30F med indbygget optager endelig landet i Danmark

Beskrivelse

  • Pulsar Axion XM30F muliggør en nem observation på grund af dets kompakte design, lave vægt og ergonomiske opbygning.
  • 16 GB intern hukommelse.
  • Axion XM30F har et APS3 batteri, som hurtigt kan skiftes uden gener.
  • XM30F-enheden har en AMOLED HD-skærm 

Om Axion-serien
Pulsar Axions er bemærkelsesværdigt lette og kompakte termiske monokulære. De første modeller i denne serie blev introduceret i 2019 som en erstatning for Quantum Lite-modellerne, som blev udgået i 2019. Hver Axion-model derude har tre kalibreringstilstande (automatisk, halvautomatisk, manuel) ligesom Helion-enhederne.

Modellen Axion XM30F


Axion XM30 F har en misundelsesværdig 16 GB intern hukommelse til lagring af billeder og videoer. Når det kommer til en skærm, er den tilgængelig med HD AMOLED 640x480 skærm. HD AMOLED-skærmen er designet til at klare frostgrader helt op til -25°C. Med Axion er du i stand til at vise et termisk billede i 8 forskellige farver. White Hot og Black Hot bruges overvejende til detektionsaktiviteter. Monokularet har en termisk sensoropløsning på 320x240 og 50mK NETD (Noise Equivalent Temperature Difference), som fortæller dig, hvor godt enheden kan skelne mellem bittesmå forskelle i termisk stråling i billedet.

Optiske egenskaber


XM30 F-modellen har et billede i billedet 2,5-10x digital zoom og 3x optisk forstørrelse. Med XM30F modellen er en maksimal observationsafstand for et dyr, eller menneske 1300 m. Det vinklede synsfelt på XM30 F-enheden er 7,8°x5,9°, hvilket betyder, at denne model er mere passende at bruge på længere afstande.

Hvis du også ønsker at tage billeder og optage videoer, så er denne termiske spotter fra Pulsar helt bestemt noget for dig.

Produktdetaljer

77473
2 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)