Bolyguard SG880MK-14mHD

SG880MK-14mHD

Ny

Bolyguard MMS vildtkamera i topkvalitet der sender billeder direkte til din mobiltelefon eller PC.

Flere detaljer

2 495,00 DKK

Yderligere information

Kameraet kræver et telefonabonment, da det skal bruge et SIM-kort for kunne sende billeder. Man skal sørge for, at det er et SIM-kort af samme type, som du bruger i en mobiltelefon (ikke nano). 


Vildtkameraet har 2 vejs kommunikation, så du nemt kan ændre indstillinger på kameraet vis sms-beskeder fra din mobiltelefon. 


Bolyguard SG880MK-14mHD kan sende billeder som både MMS og GPRS. Det betyder, at kameraet kan sende billeder som data. Det reducerer dine omkostninger til at få sendt billeder betydeligt i forhold til almindelig sms takst, og billedopløsningen er langt større, når de sendes til din e-mail. Mange andre kameratyper vil sende billedet i et stærk reduceret format.

Kameraet har nyudviklede mørke dioder med lang rækkevidde, som belyser området ud 22,5 meter.

Optagehastigheden er ultrahurtig med kun 1,2 sekund.

Videooptagelse med lyd.

Kameraet har et indbygget display, der kan fremvise billeder i farver.

Hurtigere processor så kameraet kan tage op til 32 Gb hukommelseskort.

Med GRPS får du helt nye muligheder for at styre dine omkostninger - særligt hvis kameraet skal sættes op i udlandet. Fremover behøver du kun at købe et datakort. Det er meget billigere, og du ved på forhånd, hvad dine omkostninger bliver.

Dette vildtkamera giver dig helt nye muligheder for at være "on-line" i forhold til, hvad der sker på dit jagtterræn eller omkring din ejendom, og har du lang afstand til det område, hvor dit kamera er sat op, så er der mange penge at spare i transport.

Vildtkameraet kan sende samme billedbesked samtidig til op til 4 forskellige telefonnumre, så du kan også dele billederne og måske udgiften med dine jagtkammerater.

Der medfølger Dansk brugervejledning

Modellen kan softwareopdateres, så du altid har et kamera, der er up to date.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bolyguard SG880MK-14mHD

Bolyguard SG880MK-14mHD

Bolyguard MMS vildtkamera i topkvalitet der sender billeder direkte til din mobiltelefon eller PC.

Skriv en anmeldelse

15 andre varer i samme kategori