Lokkegæs Silhuette

Verden absolut bedste silhouette lokkegæs laves af Amerikanske ReaLGeese, Jagtkiosken er Dansk eneforhandler. 

RealGeese Lokkegæssene er ”de mest komplette Silhouette lokkegæs som nogensinde er Produceret" 
Hos Jagtkiosken har vi udvalgt Pro Serien som den helt rigtige til vores kunder, da vi mener det er den bedst egnede til det skandinaviske marked, når både effektiviteten og prisen skal vurderes samlet. 

Jagtkiosken er Dansk eneimportør af Lokkefuglene fra RealGeese.

Ofte Stillede Spørgsmål til RealGeese: 

Spørgsmål: Hvorfor er der 3 forskellige stilarter Real Gæs silhuetter? 

Svar: Vi fremstiller Magnum Lite 3D's, Pro Series, og Pro Series II. Hver har forskellige egenskaber, så alle gåsejægere kan finde den model som netop de foretrækker. 

Magnum Lites er lokkegåsen som startede det hele. De er produceret i 12 separate modeller, ved hjælp af avanceret trykfarve, lavet ud fra fotos. Derefter finpudset med håndmalede detaljer for en ypperlig livagtighed. 

Pro Series linje repræsenterer det næste skridt i udviklingen af Silhouette lokkefugle. Vi fremstiller disse ved hjælp af de samme 12 modeller, ved hjælp af avanceret trykfarve, lavet ud fra fotos. Derefter finpudset med håndmalede detaljer for en ypperlig livagtighed. Hertil har vi tilføjet en patenteret, ikke-reflekterende, materet overflade på den ene side af lokkefuglene. Denne overflade eliminerer lysglimt og refleksion, som gør traditionelle lokkefugle uvirksomme, eller i værste fald skræmmer fuglene væk i solskin og regnvejr.

Pro Series II kan bedst beskrives som "brugerdefinerede lokkere" af Silhouette lokkefugle. Helt ny, meget detaljerede billeder kombineres med 12 nye modeller og vores patenterede Pro Series materiale på begge sider af lokkefuglene. 

Spørgsmål: Den oprindelige Pro Series, hvorfor er den ikke-reflekterende overflade kun på den ene side af lokkefuglene? 

Svar: af to årsager:
1). Solen kan kun ramte den ene side af lokkefuglen, derfor er den patenterede overflade kun nødvendig på den ene side. Ved opstilling stilles Pro Series lokkefuglen blot så den ikke-reflekterende side står imod solen. Det er ikke svært at skelne de 2 sider fra hinanden, heller ikke i mørke. 

2.) Omkostninger, Pro-serien er et top produkt til en konkurrencedygtig pris, da den kun har den relativ dyre overflade på den ene side. 

Spørgsmål: Så hvorfor er ikke-reflekterende materiale nødvendigt på begge sider af Pro Series II? 

Svar: Ved at have de Pro Series ikke-reflekterende materiale på begge sider har jægeren lidt mere "frihed" når man opsætter en lokkefugl. PS II kan sættes op uden at man behøver være opmærksom på en bestemt retning. Jagt på lyse solrige dage er ikke længere et problem, uanset hvilken retning fuglene kommer fra, og uanset opsætningen af lokkefuglene. 

Spørgsmål: Hvor store er lokkefuglene? 

Svar: Vi mener, at størrelsen på lokkefuglene er meget vigtig, derfor laver vi kun lokkefuglene en smule ”overlarge” Vores Canada lokkegæs er omkring 20% større end en levende gås Vores Specklebellies (grågæs) og Gråænder er omkring 15% større end levende fugle. Vigtigst er det at vores lokkefugle er dimensioneret til at tilbyde maksimal synlighed på reviret, uden at der ser unaturligt ud. 

Spørgsmål: Hvorfor bruge træ Pinde til holdere? 

Svar: Vores træ indsatserne er lavet af hårdt træ, der er 10 gange stærkere end stål i forhold til vægten. Træet giver en bedre holdbarhed i frost end plastik. Vi er i stand til at male dem, så de passer til lokkefuglene så de går i et med lokkefuglen i stedet for at skille sig ud. 

Spørgsmål: Hvordan virker en 2 dimensional lokkefugle? 

Svar: vandfugle er kun i stand til at se i 2 dimensioner. Placeringen af deres øjne (på siderne af hovedet) betyder, at de ikke kan arbejde sammen som for eksempel et menneskes øjne kan. Så en 2 dimensional lokkefugl ser ikke unaturligt ud for dem. 

Spørgsmål: Vil ikke de forsvinder for dem, når fuglene er direkte over lokkefuglene? 

Svar: Gæs se på "det store billede", når de flyver over en gåseflok. For både ænder og gæs er det umuligt for dem at få alle lokkefugle til at forsvinde fra deres synsvinkel ved en overflyvning, husk at deres øjne jo sidder på siden af hovedet, ikke foran. Ved at sætte dine lokkefugle i forskellige vinkler vil der altid være nogle af lokkegæssene synlige for overflyvende ænder og gæs. Dette giver en illusion om bevægelse for den overflyvende and/gås i din lokkefugleflok, som kun kan opnåes ved hjælp Silhouette lokkefugle. 

Spørgsmål: Hvor mange Real Gæs lokkefugle skal man brugefor at have et effektivt lokkefugle flok? 

Svar: Der er meget forskellige meninger om dette, vi mener at et godt udgangspunkt er omkring 2 til 3 dusin Real Gæs pr jæger. En jæger kan let og komfortabelt transportere 4 dusin Real Gæs lokkefugle. 

Spørgsmål: Kan Real Gæs anvendes sammen med andre typer af lokkefugle? 

Svar: Ja. Vores lokkefugles farver og design tager sig godt ud med alle andre typer af lokkefugle. Mens traditionelle skaller og fullbodies kun findes i et begrænset antal positioner, er det vigtigt at bemærke, at en jæger kan få 30 helt forskellige positioner ved hjælp af Real Gæs Pro Series, Pro Series II, og Sit'n Gæs. 
Vi mener, at dette hjælper med at eliminere "det kunstige look" som traditionelle lokkefugle ofte udstråler.

Spørgsmål: Hvad vejer 12 Real Geese silhuetter? 

Svar: Pro Series II: 11 lbs. Pro Series: 10 lbs. Magnum Lites: 9 lbs. Økonomi sne / Blues: 4 pund. Sit'n Gæs: 5 lbs. Specklebelly: 9 lbs. Mallards: 6 lbs. 

Spørgsmål: Hvordan rengøres Reel Geese lokkefugle lettest og mest skånsomt? 

Svar: I de fleste tilfælde er den bedste metode er at bruge en have slange og spule lokkefuglene efter brug efter brug, hvis det er nødvendig. I ekstreme tilfælde kan de evt vaskes med en blød børste for at fjerne genstridige mudder.

Spørgsmål : De gæs i kalder Grågæs kan jeg se rigtig hedder Specklebelly gæs? hvad forskel er der på de 2 slags gæs?

Svar: Specklebelly gåsen er en amerikansk gåseart (Blisgås) der er næsten identisk med vores grågås både i størrelse og udseende. Eneste synlige forskel er en smal hvid ring ved næbroden på den amerikanske udgave af gæssene. Bortset fra dette er der ingen synlige forskelle på gæssene, derfor kalder vi lokkerne for Grågæs, selvom det faktisk er deres amerikanske fætre.

Viser 1-5 af 5 element(er)