Termiske Kikkerter og Nightvision

Hos Jagtkiosken.dk finder du et stort udvalg af termiske kikkerter, som i dag er blevet enormt populære til jagt. De bruges meget når der skal jages vildsvin om natten, da en termisk kikkert nemt kan opfange varme og dermed gengive både dyr og mennesker, som et klart lysende objekt i mørket. Termiske kikkerter er udstyret med et varmesyn, som viser temperaturforskelle i synsfeltet. Jo varmere dyret er, jo mere vil det lyse op i det termiske billede på kikkerten. Du kan altså spotte et dyr igennem buske og krat med varmebilledet og forbedrer hele din jagtoplevelse. 

Hos Jagtkiosken.dk vægter vi kvalitet højt og derfor har vi også, i vores udvalg af termiske kikkerter, valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du termiske kikkerter fra de helt store mærker som Pulsar, HikVision, ATN Corp, og Pard. Vi fører termiske kikkerter i forskellige prisklasser, så du kan finde den kikkert, der passer til dit behov. Du kan sagtens finde en termisk kikkert til under 10.000 kr., hvor kvaliteten stadig er fuldstændig i højsædet. 

Hvis ikke man har haft en natkikkert før, så kan det være svært at finde ud af, hvilken en man skal vælge. Hos Jagtkiosken.dk kan du altid hente den rette hjælp og vejledning, til at finde den termiske kikkert, som er den rette for dig. 

Viser 1-8 af 95 element(er)