Filtre

På lager

Pris

75,00 DKK - 3.000,00 DKK

Send et gavekort

  

Vildtkameraer

Hos Jagtkiosken fører vi et varieret udvalg af kvalitets vildtkameraer. Kameraerne fra Bolyguard og Spypoint er meget populære kameraer, i høj kvalitet, og utrolig driftsikre.

Vores mest populære vildkamera er helt sikkert modellerne fra Bolyduard, men også det smarte Bullet Proff Vildtkamera fra Primos er en storsællert, og er nok det vildtkamera der er mest enkelt i opsætningen.

De bruges af såvel jægere, som andre mennesker som har behov for overvågning af forskellig art, både ude i naturen og ved overvågning både i hjemmet og i erhvervslivet.

Både Bolyguard og Spypoint leverer de traditionelle der lagrer billeder på et SD kort, som man så kan tjekke efter behov, men begge laver også kameraer med MMS funktion så de via et telefonabonment kan sende billeder "Live" direkte til din mobiltelefon, eller via mail til din komputer.   

Spypoint kameraerne er det ypperste indenfor overvågningskameraer, med alle den nyeste teknik, og utallige muligheder for opkobling af et overvågningsnetværk. Spypoint kameraerne er derfor meget brugt til overvågning af byggepladser, lagerbygninger, havneområder samt andre steder hvor der erhvervsmæssigt er brug for overvågning.

Alle vores vildtkameraer leveres med Dansk brugsanvisning.

 

Viser 1-8 af 12 element(er)