Levering og Returret

LEVERING: Hos Jagtkiosken bliver Deres varer leveret hurtig og til billigst mulige leveringspris.

Varerne bliver afsendt inden for 1-3 arbejdsdage, skulle du bestille en vare som er udsolgt, hører du fra os straks, så vi kan fortælle dig om der vil være forlænget leveringstid på din bestilling.

Hos os kan du betale med følgende kort : Dankort, e-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, og JCB cards, samt American Express.

Priser for levering i Danmark starter ved kun 39.- ved levering til en GLS eller Postnord pakkeshop, 

Julegaver købt fra 1 november 2023 byttes indtil udgangen af januar måned 2024!

UDSOLGTE VARER:

Det kan ske, at nogle varer er udsolgt i en periode, vil De derfor være sikker på, at De får varen når den igen er på lager kan De sende en mail til salg@jagtkiosken.dk, hvori De angiver Deres ordre, navn, telefonnummer, e-mail, adresse samt hvorledes de ønsker at betale. Så vil vi kontakt Dem når vi har varerne hjemme.

PRODUKTINFORMATION:

Varerne du køber hos Jagtkiosken er oftest fra egen import fra USA, og asien, men vi fører også et bredt udvalg fra forskellige Danske og Europæiske leverandører.

Vi bestræber os på at have et stort udvalg i en god kvalitet, og til de rigtige priser.

Er der varer du mener vi mangler i vores udvalg, så giv os gerne et praj så vi kan tage dit vareønske op til overvejelse i vores fremtidige optimering af vareudvalget.

KONTAKT OS:

Support eller reklamation

Hvis du har brug for support i forbindelse med din brug af Jagtkiosken.dk, eller hvis du ønsker at fremsætte såvel ros som reklamation, kan du henvende dig til Jagtkiosken via mail/sms eller på telefon.

Jagtkiosken

Thyborønvej 68

7673 Harboøre

CVR-nr: 28 18 15 90

Telefon nr.: 9783 4810

E-mail: salg@jagtkiosken.dk

http://: www.jagtkiosken.dk 

Konto: Sparekassen Danmark : reg. 9070 konto 1627217338

Mobilpay nummer: 12612

IBAN: DK0690701627217338

BIC kode: VRAADK21