Filtre

På lager

Pris

135,00 DKK - 1.500,00 DKK

Send et gavekort

  

Jagtstole & Skydestokke

Hos Jagtkiosken.dk finder du et bredt udvalg af både jagtstole og skydestokke til din jagt. Vi fører et bredt udvalg, så der er til enhver smag. Du finder både jagtstole og skydestokke i forskellige prisklasser. Hos Jagtkiosken.dk vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter til de bedste priser, derfor er vores sortiment også nøje udvalgt. Alle vores jagtstole og skydestokke er i god kvalitet, og du finder blandt andet skydestokke fra mærkerne Primos og Vanguard. Et billigere alternativ er skydestokke fra X3M1, som du også finder i vores spændende udvalg. 

Når du går på jagt, så bliver mange af timerne ofte brugt siddende. Derfor er det vigtigt med en god jagtstol, som du sidder behageligt i. I vores udvalg finder du både jagtstole, som er drejbare med ryglæn og de klassiske trebenet stol med en god siddeflade. Her på siden finder du også skumsæder, som er både godt polstret og vandtætte, hvilket også er et godt alternativ til en stol. 

Når du skal købe en jagtstol, så kan vi vejlede og hjælpe dig, men det er i sidste ende et individuelt valg, da stolen skal føles behageligt og godt kun for dig. Gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg og find dit jagtudstyr til en skarp pris.

Viser 1-8 af 21 element(er)