Dead Zone Gåseskjul fra Tanglefree

B7003MX5

Ny

Dead Zone Gåseskjulet er et af markedets absolut bedste, og mest populære gåseskjul

Flere detaljer

2 495,00 DKK

Yderligere information

Deadzone Gåseskjulet fra Tanglefree er blevet et af markedets allermest populære laydownskjul, og det er ikke uden grund, da du får et lavt skjul, men stadig rummeligt, med mulighed for at have en mindre hund med i skjulet.

Skjulet er meget rummeligt på trods af dens meget diskret ydre, som praktisk talt ingen skygger kaster og dermed er meget lidt synligt for de trækkende gæs,

Den gode rummelighed gør at man her godt kan få plads til sin jagthund også, det er noget mange jægere sætter pris på.

Dead Zone skjulet har isoleret bund for bedre komfort, og den solide korrosionsbestandige aluminiumsramme gør skjulet let at håndtere.

Der er indbygget et ansigtsnet i dørene, som giver dig et godt overblik, selvom skjulet er lukket, og du ligger godt skjult. 

Der er rigtig mange stropper i skjulet så man kan fuldende sit skjul med siv og græs fra tærrænet, så skjulet bliver nærmest usynligt. Der findes også lynlås i fodenden for nem rengøring efter brug.

Der er også 2 porte i siderne som man kan bruge sit gåse flag fra, og skjulet transporteres nemt i rygsækremmene på bagsiden.

Alt i alt får du med Dead Zone skjulet et af markedets absolut bedste gåseskjul, og det er et skjul som passer ind på de fleste revirer med Realtree's Max-5 camouflage.  

Mål på skjulet er 210 x 93 x 43

Skjulet vejer kun 9 kg.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Dead Zone Gåseskjul fra Tanglefree

Dead Zone Gåseskjul fra Tanglefree

Dead Zone Gåseskjulet er et af markedets absolut bedste, og mest populære gåseskjul

Skriv en anmeldelse

12 andre varer i samme kategori