GHG Fullyflocked Grågåse skaller

72402

Ny

12 stk Fullyflocked GHG Grågåseskaller i topkvalitet

Flere detaljer

1 995,00 DKK

-400,00 DKK

2 395,00 DKK

Yderligere information

Disse GreanHead Gear Grågåseskaller fra Jagtkiosken er uden tvivl markedets absolut bedste skaller til gåsejagt.

De 12 gæs  består af 2 stk vagtposter med hoved hævet, 4 hvilende gæs med hoved i midterposition, samt 6 stk ædende gæs. Gæssene kan stables når man afmonterer hovedet, dette gør dem også lette at transportere.

Der medfølger 6 stk "Motion Stick" som man så kan sætte halvdelen af gæssene på, så de står og kan bevæge sig i vinden, mens man så sætter de sidste 6 direkte på jorden. 

Prisen på skallerne er heller ikke i den billige ende, men topkvalitet som ikke findes bedre på markedet, det kan ganske enkelt ikke gøres billigere

Avery/GreenHead er kendt for at lave den mest holdbare flock som findes på nogen lokkere, flocken på disse skaller er markedets mest holdbare, og ved korrekt håndtering og opbevaring vil den holde igennem rigtig mange sæsoner.

Vi anbefaler at bruge taskerne som er lavet til fullbody lokkegæssene, her kan man have 2-3 skaller i hvert rum, og bør så lægge et stykke stof imellem hver skal. Ved denne opbevaring vil skallerne ikke nyde nogen overlast, og vil holde i mange sæsoner uden at blive slidte.

Gåseskallerne er på lager til omgående levering.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

GHG Fullyflocked Grågåse skaller

GHG Fullyflocked Grågåse skaller

12 stk Fullyflocked GHG Grågåseskaller i topkvalitet

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori