• Ny
  • Bukkekald Nordik Pro Roe
  • Bukkekald Nordik Pro Roe

Bukkekald Nordik Pro Roe

299,00 DKK
Inkl. moms
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Nordik Pro Roe er det nyeste kald til Bukkejagten fra NordikPredator

Beskrivelse

Nordik Pro Roe  er det nyeste Bukkekald fra NordikPredator, specielt designet til bukkejagten, hvor det er særdeles effektivt, men også rigtig god til både råer og rovdyr.

Kaldet er pre-tunet med de lyde du har brug for til en effektiv bukkejagt. Bid blot sammen om mundstykket med tænderne, og frembring de forskellige lyde ved at flytte kaldet imellem tænderne i de forskellige indhak.

Til bukkejagten bruges følgende fremgangsmåde:

 

Kontaktlyden af råen:

Placer kaldet imellem tænderne i det inderste hak på kaldet og bid hårdt sammen. Hold trykket og lav et kort blæs ind i kaldet. Gentag nogle gange.

 

Den ophidsede lyd af råen:

Placer kaldet imellem tænderne i det inderste hak på kaldet og bid hårdt sammen. Hold trykket og lav et langt blæs ind i kaldet. Gentag nogle gange.

 

Den sårede lyd af råen:

Placer kaldet imellem tænderne i det inderste hak på kaldet og bid hårdt sammen. Start med at lave et kort blæs, og let så trykket på mundstykket. Gentag nogle gange.

Kald råen og rovdyr:

Råer og Rovdyr kaldes ved at imitere et rålam som er i fare eller såret, dette gøres ved at pladsere kaldet imellem tænderne i det yderste hak, bide hårdt på mundstykket, og lave et langt blæs i kaldet. Gentag efter behov.

Generelt:

Ved brug til buk/råvildt mixes imellem de forskellige typer kald, med nogle få minutters interval, i max 20-30 min pr gang.

 

Produktdetaljer

208
5 Varer
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)