• GHG Outfitter Gåseskjul
  • GHG Outfitter Gåseskjul

GHG Outfitter Gåseskjul

2.195,00 DKK
Inkl. moms
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

GHG Finisher Outfitter Blindet er et rigtig "Doorblind" til den helt rigtige pris.

Beskrivelse

Super funktionel layoutblind fra Amerikanske Greenhead Gear. Letvægts skjul i højeste kvalitet, som kan klappes sammen på midten, og bæres over skulderen.

Lavet i bedste materialer i god og holdbar kvalitet

Finisher Gåseskjulet leveres med Killer Weed camouflage, som er meget velegnet til både stubmarker, og strandenge.

Den behagelige, og isolerede rygstøtte som er indbygget i skjulet gør at det er meget behageligt at opholde sig i skjulet. Dette er bestemt ikke uvæsentligt hvis jagten strækker sig over adskillige timer, som den jo ofte gør under gåsejagten.

Finisher Gåseskjulet er lavet i vandafvisende polyester, med KW-1 camouflagemønster, så man har de bedste forudsætninger for at holde sig varm, tør  og skjult for gæssene.

Rammen er lavet i aluminium og er både stabil og solid, og samtidig vejer den ikke ret meget så den er let at transportere, selv over længere afstande.

Skjulet er rummeligt med en bredde på 90 cm, og der er mange der også har deres hund med i dette skjul, der vil dog blive noget trangt hvis man har en rigtig stor labrador af den gamle type.

Skjulet har rigtig mange stropper hvori man selv kan supplere camuflagen med slørings materiale fra det omkringliggende terræn.

Sammenklappet måler skjulet 117 x 46 x 15 cm. og bæres let med de påmonterede rygsækremme.

Vægt på skjulet er 8,2 kg

 

Produktdetaljer

4 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)