• -300,00 DKK
  • 360 graders Solo Blind fra Tanglefree
  • 360 graders Solo Blind fra Tanglefree

360 graders Solo Blind fra Tanglefree

2.795,00 DKK
2.495,00 DKK Spar 300,00 DKK
Inkl. moms
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

360 graders Solo Blind fra Tanglefree

Beskrivelse

360 Graders Solo blindet fra Tanglefree er på rekorttid blevet amerikanske Waterfowlers foretrukne skjul til andejagten. Som navnet antyder er skjulet lavet til en jæger og hans bedste ven, hunden som der naturligvis også er tænkt på under designet af dette skjul.

Skjulet er lavet i 600D lærred, og med Optifade Marsh mønsteret er skjulet det perfekte match til andejagten herhjemme. ​​

Solo Blindet er en rigtig gamechanger, som gør det både let og hurtigt at opstille det perfekte skjul til andejagten og gåsejagten. Skjulet har de velkendte stropper som de bedste Layoutblinds (gåse liggeskjul) er kendt for, og som gør det til en leg at camouflere skjulet yderligere med græs, siv og andet materiale som findes hvor skjulet skal opstilles.

Det solide panel skjul giver både dig og din hund fuld og komfortabel 360-graders dækning, og kan bruges overalt, lige fra engarealer og oversvømmede marker, til fjordbredder, og de mange strandenge.

Skjulet vejer 8 kilo og er designet så det let sammenklappes og transporteres enten over skulderen i den intrigerede bærerem, eller via håndtaget i hånden.

Soloblindet sættes op på rekordtid, og tager under et minut, så har man god tid til at camouflere skjulet yderligere med frisk naturlig vegetation, som let fastgøres i de monterede stropper.

Soloblind skjulet er naturligvis udstyret med en indbygget hundedør for at din hund let kan komme ud og ind i skjulet når den apporterer skudte fugle.

Skjulet har 2 indvendige opbevaringslommer som giver plads til lidt ekstra udstyr. 360 Solo Blind skjulet er tilgængelig i det gennemtestede Optifade Marsh-mønster

Tanglefree’s 360 Soloblind er den perfekte løsning til alt trækjagt på ænder, gæs, duer og krager.

Funktioner:

Camo Mønster: Gore Optifade

Solid og holdbar letvægtskonstruktion med Aluminiumsrammer

360 graders skjul

Indbygget hundedør

Skjuler 1 jæger og 1 hund 360 grader

Stropper til vegetation

Bære håndtag og skulderrem

2 indvendige opbevaringslommer

4 pløkker og indbygget lomme til pløkker

Størrelse (foldet): 33 - 51 x 110 x 15 cm

Størrelse (Hvert panel): 33 – 51 x 110 cm

Størrelse (øverste diameter ved opsætning): 91 cm

Størrelse (bunddiameter ved opsætning): 152 cm

Vægt: 7,8 kg

Produktdetaljer

OPT6222
50 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)