• -199,00 DKK
  • Walls 10X Thermo Jagtsæt
  • Walls 10X Thermo Jagtsæt

Walls 10X Thermo Jagtsæt

2.598,00 DKK
2.399,00 DKK Spar 199,00 DKK
Inkl. moms
Størrelse
Sidste elementer på lager

Antal

Walls 10X Thermo Jakke og 10X Thermo Overalls som sæt

OBS! Findes kun tilbage i str Medium som sæt! 

Beskrivelse

Walls 10X Thermo Jakken er til efterårs og vinterbrug, syet i børstet microfiber med vandtæt/åndbar membran.

Indvendig foeret med en kraftig polyester fiberfyld                                                                                                                      Under de gode store forlommer er der 2 håndvarmerlommer.                                                                                                     Aftagelig hætte med snørre og skygge                                                                                                                                      Perfekt pasform med faconsyede ærmer og ryg Blød vandtæt og lydløs, syet i bedste kvalitet
Nyeste Mossy Break Up Infinity camo mønster som på billedet. 

De varme Overalls i børstet microfiber er også med vandtæt åndbar Scretex membran                                                           Kraftig polyester fiberfyld foer                                                                                                                                                            2 dybe forlommer, dobbelt lynlås i siderne(på ydersiden), fra ankel til hofte gemt væk bag søm med trykknapper.
Utrolig blød, varm og behagelig par overalls i børstet microfiber som gør dem så godt som lydløs. 

Dette er Jagtsættet du ikke fryser i, det perfekte jagtsæt til efterårets og vinterens jagter.  Syet i samme materiale og kvalitet som vores berømte Thermokedeldragt som også er fra Walls 10X serien.

OBS! Findes kun tilbage i str Medium som sæt! 

Produktdetaljer

2 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (2)
Bedømmelse