Walls 10X Thermo Jagtsæt

Ny

Walls 10X Thermo Jakke og 10X Thermo Overalls som sæt

OBS! Findes kun tilbage i str Medium som sæt! 

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

2 399,00 DKK

-199,00 DKK

2 598,00 DKK

Yderligere information

Walls 10X Thermo Jakken er til efterårs og vinterbrug, syet i børstet microfiber med vandtæt/åndbar membran.

Indvendig foeret med en kraftig polyester fiberfyld                                                                                                                      Under de gode store forlommer er der 2 håndvarmerlommer.                                                                                                     Aftagelig hætte med snørre og skygge                                                                                                                                      Perfekt pasform med faconsyede ærmer og ryg Blød vandtæt og lydløs, syet i bedste kvalitet
Nyeste Mossy Break Up Infinity camo mønster som på billedet. 

De varme Overalls i børstet microfiber er også med vandtæt åndbar Scretex membran                                                           Kraftig polyester fiberfyld foer                                                                                                                                                            2 dybe forlommer, dobbelt lynlås i siderne(på ydersiden), fra ankel til hofte gemt væk bag søm med trykknapper.
Utrolig blød, varm og behagelig par overalls i børstet microfiber som gør dem så godt som lydløs. 

Dette er Jagtsættet du ikke fryser i, det perfekte jagtsæt til efterårets og vinterens jagter.  Syet i samme materiale og kvalitet som vores berømte Thermokedeldragt som også er fra Walls 10X serien.

OBS! Findes kun tilbage i str Medium som sæt! 

Anmeldelser

Bedømmelse 
2014-02-26
Rigtig godt varmt jagtsæt!

Jeg har købt dette sæt og jeg er meget tilfreds med det. Der er en utal af lommer. Dejligt behageligt og varmt at have på. Eneste minus ved sættet er, at jakken's lynlås er modsat af hvad man er vant til (ligesom en damelynlås). Det er lidt svært at vænne sig til.

 • 1 ud af 1 personer fandt denne anmeldelse nyttig.
Bedømmelse 
2013-11-20
Perfekt Walls 10X Thermo Jagtsæt, Især til piger

Det er nu 3. sæson, jeg bruger sættet, og jeg er stadig vildt begejstret for det. Bruger det på både bukkejagt i Danmark og drivjagt i Tyskland. Perfekt til al slags vejr. Det varmer fantastisk, når det er koldt, og også tilpas når det bliver varmt op ad dagen på bukkejagten. Sættet er til at håndtere frem for kedeldragt, når piger må træde af på naturens vegne. - Lynlåsen i min jakke blev lidt træls nederst, men den blev straks repareret/udskiftet uden nogen form for udgifter for mig. Helt igennem godt. Mit næste Thermo Jagtsæt bliver også et Walls 10X Thermo Jagtsæt

  Skriv en anmeldelse !

  Skriv en anmeldelse

  Walls 10X Thermo Jagtsæt

  Walls 10X Thermo Jagtsæt

  Walls 10X Thermo Jakke og 10X Thermo Overalls som sæt

  OBS! Findes kun tilbage i str Medium som sæt! 

  Skriv en anmeldelse

  30 andre varer i samme kategori