• Deadly Decoy Flyvende And/Gås
  • Deadly Decoy Flyvende And/Gås

Deadly Decoy Flyvende And/Gås

389,00 DKK
Inkl. moms
Model
Sidste elementer på lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

Flyer Windsock fra Deadly Decoys, fåes som Gråand, Grågås og Canadagås

Beskrivelse

Flyer Windsock fra Deadly Decoys. Flyer Windsock fås i 3 varianter Gråand, Grågås, og Canadagås.

 

Nogle flyer windsocks, sammen med dine almindelige lokkere, er med til at synligøre dine lokkere for forbiflyvende fugle.
Flyerne leveres med en kort sortlakeret rustfri stang, som kan sættes ovenpå en Flyer Pole som sælges seperat, eller evt på en hjemmelavet Pind, eller jernstang, så den kommer et stykke op i luften. Der kan dog med fordel købes en Flyer Pole som får din Flyer windsock og i luften over dine lokkefugle. (Flyer Pole købes separat og koster 399.-)

Flyer Windsocks fra Deadly leveres med de patenterede Backbone ™ holderen, som holder din flyer på plads, også i stille vejr. Selve posen er lavet i slidstærkt Tyvek® med ultra realistiske fjer detaljer, og med udbredte vinger der bevæger sig i vinden, og ligner en fugl der er ved at lande.

Flyeren fåes både i en Gråandrik, en Grågåse og en Canadagåse model, vælg den ønskede model i rullemenuen.

Produktdetaljer

2 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)