• IHunt Elektronisk Lokkekald
  • IHunt Elektronisk Lokkekald

IHunt Elektronisk Lokkekald

949,00 DKK
Inkl. moms
På lager

Antal

favorite Tilføj til ønskeliste

Du skal være logget ind

IHunt by Ruger "Det Ultimative Lokkekald"

Beskrivelse

Med IHunt by Ruger app og Højtaleren kan du godt droppe alle andre elektroniske lokkekald, der findes simpelthen ikke noget tilsvarende på markedet.

Ved bestillilling af IHunt Højtaleren får du samtidig ubegrænset adgang til "IHunt by Ruger" appen. 

Med "IHunt by Ruger appen" får du så ubegrænset adgang til mere end 750 forskellige dyrekald, fra 46 forskellige arter.

IHunt højtaleren er den eneste højtaler på markedet der er optimeret til trådløs, og via Bluetooth at kunne arbejde sammen med app´en "Ihunt by Ruger"

Der er dyrelyde fra alt lige fra Bisonokser, Alligatorer og Elge, samt selvfølgelig vores mere hjemmelige ænder, gæs og Rådyr.

Der tilføjes jævnligt nye dyrestemmer til appen, og Jagtkiosken har bidraget med  flere forskellige sekvenser af Grågåsen, som vil være tilføjet før jagtsæsonen starter til efteråret.

Når du har modtaget din højtaler går du blot i App Store og downloader gratis App'en "IHunt by Ruger" og du vil så få fuld adgang til alle kaldene derinde ved at følge vejledningen der følger med højtaleren (her skal indtastes serienumre fra højtaleren for at få fuld adgang).

Herefter kan du så koble højtaleren op trådløst, eller via Bluetooth til din mobiltelefon, og via den derefter bruge samtlige kald fra appen.

Bluetooth forbindelsen mellem højtaler og telefonen rækker helt op til 50 meter, og du kan derfor placere højtaleren et stykke fra hvor du selv sidder, og stadig have fuld kontrol over den.

* Bluetooth forbindelse - rækker fra 10-50 meter alt efter forholdene

* Virker fint på stor afstand med op til 115 db i lydstyrke

* Trykknap med on/off på højtaleren

* LED diode til batterikontrol

* Kører på 4 stk LR 14 standart batterier (medfølger ikke)

* Virker både med IPhones og Android telefoner

 

 

Produktdetaljer

EDIHGC
7 Varer
Ny
  • Navn 30 dages returret
  • Beskrivelse

    Din RMA-anmodning er blevet indsendt. Vi afhenter den vare du ønsker at returnere inden for 6 dage. Vi håber, du forstår, at vi kun modtager varer til returnering, hvis de ikke er blevet brugt eller manipuleret. Original emballage og tilbehør skal også returneres sammen med varen.

  • Klik her for at få flere detaljer

Anmeldelser (0)